Nishantha reviews

We hadden een geweldige dagtocht naar de Knuckles Mountain Range
Nishantha is een geweldige gids, erg vriendelijk en zorgzaam. Hij heeft veel kennis over de planten en dieren daar.
We zouden veel van hem kunnen leren.
Het landschap was indrukwekkend. We zagen theeplantages, rijstvelden, een waterval en veel verschillende dieren en vogels. De tour met Nishantha is een echte aanrader. We waren helemaal tevreden.

Katja en Natalie uit Duitsland


Tijdens mijn verblijf in Kandy ontmoette ik Nishantha. Nishantha is een zeer goede en ervaren gids. Tijdens de tour vertelde hij me alles in detail en soms vergat ik het maar hij vertelde het me zonder problemen opnieuw. Ik had een speciaal verzoek over eten (vegetarisch) en dat was ook geen probleem. Hij regelde het en we aten samen. We hebben het goed gehad samen en ik hoop dat we elkaar weer zien.

Emre Cakmak 26


Nishantha gaf me het gevoel dat ik één van de Sri Lankaanse burgers was. Hij stelde me voor aan al zijn vrienden en we hadden zelfs de kans om samen te voetballen. Hij is een zeer goede gids en weet zoveel.

Oriol Puig


We hadden een wandeling met Nishantha en daarna sloten we af bij de Temple of Tooth. De wandeling was mooi en Nishantha had hier goed oog voor! Speciaal de ceremonie was leuk om mee te maken. Vooral dat er iemand bij was die ons kon vertellen hoe en wat… want wat voor “voorstelling” er voor ons ogen afspeelde hadden we geen idee van. We waren zo blij met Nishantha dat we de dag daarna nog een wandeling met hem hebben gedaan. Deze keer was het een langere wandeling en in een gebied iets buiten Kandy en 1 uur in de tuk tuk (Knuckles) Het was een mooie route door de bergen langs bergdorpjes en bomen met verschillend fruit, die hij voor ons plukte om te proeven en ontzettend veel mooie theeplantages. Nishantha wist ons veel te vertellen over de natuur en de dieren. Hij weet alles van vogels. Hij was de beste en leukste gids die we hebben gehad in Sri Lanka.

Dionne Dekker


Wij hebben Nishantha als gids in Kandy ontmoet.  Hij heeft ons rondgeleid in de Tempel of the Tooth, een boeddhistische tempel. We hebben hem ervaren als een hele fijne rustige gids. Hij wist heel veel te vertellen over de tempel en over jullie organisatie. Wens hem en jullie heel veel succes.

Anil en Geeta


Wandelen in het Kandy gebergte is een lust voor het oog, waarbij je veel van de flora en fauna mee krijgt. Met de zeer vriendelijke en informatieve gids Nishantha is het een genot om op een rustig tempo alles in je op te nemen. Zelfs de regen kon onze hike in de Knuckles niet verpesten. Een verrekijker is wel een must om nog meer van de prachtige natuur te zien. Gelukkig heeft Nishantha ook een verrekijker.

Ingrid Wester met zonen Tom en KoenNishantha is een voortreffelijke gids die heel veel weet. Maar daarnaast is hij grappig en geeft ontzettend veel om de natuur. Hij ruimt het plasic op van de toeristen en raakt in beroering als hij een vogel ziet. Ik zag de vogels niet altijd maar ja mijn ogen zijn dan ook niet zo goed. Aangezien ik 1 maal per jaar in Kandy kom heb ik al veel gewandeld met hem. We gaan naar Hantana en daar is het zo mooi. Elke keer laat hij iets anders zien. Je hebt daar echt wel een gids nodig en Nishantha is zelf ook geinteresseerd in zijn eigen land. Ik heb al zoveel gezien waarvan ik niet eens wist dat dit zo dichtbij het drukke Kandy ligt en als je daar loopt dan is het stil. Nishantha houdt ook van de stilte dus hij praat ook weer niet te veel als je dat liever niet hebt.

Natasja Lammers


Nog wat foto’s van blije en tevreden gasten.